Το παιχνίδι της εξουσίας...

2019-07-01

Το παιχνίδι αρχικά, παίζεται με 2 παίκτες και ο στόχος του είναι, να βγει ο ένας απ' τους δυο παίκτες από πάνω. Να έχει δηλαδή τον τελευταίο λόγο, χωρίς απαραίτητα να έχει και δίκιο. 

Πώς παίζεται; Ο ένας απ'τους δύο παίκτες, πρέπει να ενθουσιαστεί και να βιάσει καταστάσεις. Να πιέσει και να πιεστεί. Να βγάλει ο,τι σπασμένο έχει από προηγούμενα στον άλλο παίκτη. Να τον ταπεινώσει, να τον υποτιμήσει και να τον προσβάλλει. Γενικά να τον μειώσει, με όποιον τρόπο μπορεί. Έπειτα, να περιμένει να του απολογηθεί, να του δώσει δίκιο και να τον παρακαλέσει. 

Ο άλλος παίκτης θα πρέπει αφού παλέψει πρώτα μαζί του, μετά να τον αφήσει με το δίκιο του -που στην ουσία δεν έχει αλλά τέλος πάντων- και να εξαφανιστεί. Και ο πρώτος παίκτης, να τρώγεται και να τον θέλει πίσω αλλά να μην μπορεί να πατήσει τον εγωισμό του κάτω και να κατευνάσει το πείσμα του με αποτέλεσμα, να προσπαθεί να τον προσεγγίσει λάθος. Να μην παραδέχεται τίποτα και να κατηγορεί μέχρι ο ένας απ'τους δυο, να δώσει ένα τέλος.

Νικητής είναι ο πιο ξεροκέφαλος και ο πιο εγωιστής. Και το έπαθλό του; Η μοναξιά του. Η ηρεμία του. Το κενό. Το τίποτα. Με ο,τι βολεύεται τέλος πάντων. 

Καλή διασκέδαση!

Στέλλα Κ.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι άνθρωποι δεν είναι μπερδεμένοι. Τους μπερδεύουν αυτοί που τους λένε ότι δεν είναι φυσιολογικοί. Μέγα λάθος! Μπερδεμένοι και μη φυσιολογικοί ήταν παλιά με τις πεπερασμένες αντιλήψεις και ταμπέλες ματαιότητας που έβαζαν. Τώρα πια οι άνθρωποι τείνουν προς το φυσιολογικό όταν αναζητούν την αυτογνωσία, την αποδοχή και αγάπη του εαυτού τους.

Όσο μεγάλωνα ένιωθα τη ζωή να προσπερνά, κάθε μέρα έχανα την παιδικότητα μου, η αθωότητα ξεθώριαζε. Με τα χέρια κάλυπτα το πρόσωπο μου, κρυβόμουν από τον κόσμο. Το μέλλον σχεδόν αβέβαιο, πάλευε να μου ανοίγει τα μάτια, να ανοίγει παράθυρα σε ορίζοντες πρωτόγνωρους μα συνάμα παράτολμους.

Τι όμορφη που μπορείς να ζωγραφίσεις την ζωή. Φτάνει να το θες... Φτάνει να είναι κάποιος εκεί σε αυτό σου το ταξίδι να σου υπενθυμίζει την ομορφιά του προορισμού και τον στόχο σου! Τα χρώματα που βάζεις στην ζωγραφιά της ζωής σου, χρώματα ευτυχίας, χαράς, κατανόησης, αποδοχής, χρώματα έντονα και ζωηρά!