Της πρώτης σχέσης η αγάπη!!!

2019-04-06

Και έρχεται η στιγμή που ερωτεύεσαι. Είσαι 15 χρονών. Η στιγμή που μπαίνεις γαι πρώτη φορά σε μια σχέση. Πολλοί δεν σε παιρνουν στα σοβαρά.
- Ελα μωρέ, η πρώτη σου σχέση είναι.
- Θα δεις που κάποια μέρα θα γυρνάς με έναν άλλον άνθρωπο στο πλευρό σου.
Και εκείνη την στιγμή νευριάζεις επειδή δεν σε παιρνουν στα σοβαρά.

Είσαι πλέον 17 χρονών. Δύο χρόνια στην ιδια σχέση. Έχεις ακούσει τα πάντα.
- Ακομα δεν βαρεθηκες;
- Τι κάνεις ακόμα με εκείνον;

Και αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν ποτέ ένιωσαν αυτο που νιώθεις εσυ αυτη την στιγμή για αυτόν που αγαπάς τόσο πολύ. Αν έχουν νιώσει ποτέ την αγάπη κάποιου ώστε να καταλάβουν τα συναισθήματα σου. Αν δίνουν την ίδια σημασία στην λέξη αγάπη.

Τι είναι αγάπη; Αυτό που ξέρω εγώ, είναι ότι όσα και να μου λένε
εγώ μια ζωή ολόκληρη αυτόν θα αγαπώ. Ότι η αγάπη υπάρχει στον κόσμο αυτόν εδώ. Κι οτι κι αυτός με θέλει όσο τον θέλω εγώ.
Γιατί την ζωή τι να την κάνει κανείς χωρίς αγάπη;

Αφροδιτη Νεφελη


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι άνθρωποι δεν είναι μπερδεμένοι. Τους μπερδεύουν αυτοί που τους λένε ότι δεν είναι φυσιολογικοί. Μέγα λάθος! Μπερδεμένοι και μη φυσιολογικοί ήταν παλιά με τις πεπερασμένες αντιλήψεις και ταμπέλες ματαιότητας που έβαζαν. Τώρα πια οι άνθρωποι τείνουν προς το φυσιολογικό όταν αναζητούν την αυτογνωσία, την αποδοχή και αγάπη του εαυτού τους.

Όσο μεγάλωνα ένιωθα τη ζωή να προσπερνά, κάθε μέρα έχανα την παιδικότητα μου, η αθωότητα ξεθώριαζε. Με τα χέρια κάλυπτα το πρόσωπο μου, κρυβόμουν από τον κόσμο. Το μέλλον σχεδόν αβέβαιο, πάλευε να μου ανοίγει τα μάτια, να ανοίγει παράθυρα σε ορίζοντες πρωτόγνωρους μα συνάμα παράτολμους.