Θύμα γεννημένο, ποτέ νικημένο!

2019-12-30

"Δεν πειράζει να είσαι drama queen μία στο τόσο. Ούτε καν σε πρόθυρα νευρικής κρίσης." Λέει ο φίλος, Pedro Almodovar Caballero και ποια είμαι εγώ, για να τον αμφισβητήσω; Ε ναι λοιπόν είμαι γεννημένη drama queen! Το δράμα κυλάει στο αίμα μου και η υπερβολή είναι το οξυγόνο μου.

Ναι καλά κατάλαβες. Τα παίρνω όλα τόσο βαριά σε σημείο, που γίνομαι μίζερη. Ένα απ' τα χόμπι μου είναι η ανάλυση των πάντων. Και όταν λέω ανάλυση, φυσικά και εννοώ την υπερανάλυση! Τι, μισές δουλειές θα κάνουμε; Φώτα, κάμερα, πάμε!

Μαύρες γόβες, αδιάβροχη μάσκαρα, κόκκινο κραγιόν και φυσικά την κορόνα μου. Κλάμα, μύξα, μοιρολόι, πάμε! Το σύνηθες blaze μου ύφος, ένα αχανές βλέμμα, λίγο δάκρυ και πολλές ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για μια σωστή και ολοκληρωμένη διήγηση. Κι εσύ καλέ μου δούλε, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να με ακούσεις προσεκτικά, χωρίς να με διακόπτεις. Θα μιλήσεις μετά στην ανάλυση. Μην μου αγχώνεσαι! Άντε τυχερούλη...

Και να θυμάσαι μια βασίλισσα, δεν βάζει ποτέ σάλτσα σε όλα λέει. Έτσι όπως τα λέει, έτσι έγιναν! Η ζωή μιας drama queen, είναι αρκετά δύσκολη και λίγοι είναι αυτοί που θα την καταλάβουν. Μα όσοι το κάνουν, θα την λατρέψουν γιατί καταβάθος, είμαστε ψυχάρες μωρέ! 

Στέλλα Κ.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι άνθρωποι δεν είναι μπερδεμένοι. Τους μπερδεύουν αυτοί που τους λένε ότι δεν είναι φυσιολογικοί. Μέγα λάθος! Μπερδεμένοι και μη φυσιολογικοί ήταν παλιά με τις πεπερασμένες αντιλήψεις και ταμπέλες ματαιότητας που έβαζαν. Τώρα πια οι άνθρωποι τείνουν προς το φυσιολογικό όταν αναζητούν την αυτογνωσία, την αποδοχή και αγάπη του εαυτού τους.

Όσο μεγάλωνα ένιωθα τη ζωή να προσπερνά, κάθε μέρα έχανα την παιδικότητα μου, η αθωότητα ξεθώριαζε. Με τα χέρια κάλυπτα το πρόσωπο μου, κρυβόμουν από τον κόσμο. Το μέλλον σχεδόν αβέβαιο, πάλευε να μου ανοίγει τα μάτια, να ανοίγει παράθυρα σε ορίζοντες πρωτόγνωρους μα συνάμα παράτολμους.

Τι όμορφη που μπορείς να ζωγραφίσεις την ζωή. Φτάνει να το θες... Φτάνει να είναι κάποιος εκεί σε αυτό σου το ταξίδι να σου υπενθυμίζει την ομορφιά του προορισμού και τον στόχο σου! Τα χρώματα που βάζεις στην ζωγραφιά της ζωής σου, χρώματα ευτυχίας, χαράς, κατανόησης, αποδοχής, χρώματα έντονα και ζωηρά!