Σκόρπιες σκέψεις, σκόρπιες λέξεις...

2019-11-24

Σκόρπιες σκέψεις θα πει σκόρπιες λέξεις που δεν έχουν σειρά κατεύθυνση και αιτία. Γι' αυτό και τις λέξεις που χρησιμοποιούμε πρέπει να τις εκφράζουμε με κατεύθυνση σκοπό και συναίσθημα. Να σεβόμαστε τη χρήση τους. Να κάνουμε την διαφορά και να στοχεύουμε ψηλά. Σε μια πιο όμορφη ζωή. Θετική,γεμάτη νόημα ελπίδα και ζωντάνια! Γιατί έτσι μας αξίζει να ζούμε. Έχουμε όλα τα καλά στα πόδια μας αρκεί να τα ονοματίσουνε και να πάρουμε τα θετικά που έχουν να μας προσφέρουν χρησιμοποιώντας τις λέξεις ορθά με νόημα πόθο και έμπνευση!

Ηλιάνα 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Όσο μεγάλωνα ένιωθα τη ζωή να προσπερνά, κάθε μέρα έχανα την παιδικότητα μου, η αθωότητα ξεθώριαζε. Με τα χέρια κάλυπτα το πρόσωπο μου, κρυβόμουν από τον κόσμο. Το μέλλον σχεδόν αβέβαιο, πάλευε να μου ανοίγει τα μάτια, να ανοίγει παράθυρα σε ορίζοντες πρωτόγνωρους μα συνάμα παράτολμους.

Τι όμορφη που μπορείς να ζωγραφίσεις την ζωή. Φτάνει να το θες... Φτάνει να είναι κάποιος εκεί σε αυτό σου το ταξίδι να σου υπενθυμίζει την ομορφιά του προορισμού και τον στόχο σου! Τα χρώματα που βάζεις στην ζωγραφιά της ζωής σου, χρώματα ευτυχίας, χαράς, κατανόησης, αποδοχής, χρώματα έντονα και ζωηρά!

Μα νερό να γίνονταν και ανάμεσα από τα δάχτυλα σου να έβρισκαν διέξοδο που το κακό; Τα χέρια σου μια φορά θα τα μούσκευες... θα ένιωθες την γλυκιά δροσιά της προσπάθειας στα ακροδάχτυλά σου... θα σου κόβονταν η ανάσα και εκεί που θα νόμιζες ότι αναπνοή δεν μπορείς να πάρεις και πως ήρθε η ώρα να πεθάνεις...
Αέρας...