Σκόρπιες σκέψεις, σκόρπιες λέξεις...

2019-11-24

Σκόρπιες σκέψεις θα πει σκόρπιες λέξεις που δεν έχουν σειρά κατεύθυνση και αιτία. Γι' αυτό και τις λέξεις που χρησιμοποιούμε πρέπει να τις εκφράζουμε με κατεύθυνση σκοπό και συναίσθημα. Να σεβόμαστε τη χρήση τους. Να κάνουμε την διαφορά και να στοχεύουμε ψηλά. Σε μια πιο όμορφη ζωή. Θετική,γεμάτη νόημα ελπίδα και ζωντάνια! Γιατί έτσι μας αξίζει να ζούμε. Έχουμε όλα τα καλά στα πόδια μας αρκεί να τα ονοματίσουνε και να πάρουμε τα θετικά που έχουν να μας προσφέρουν χρησιμοποιώντας τις λέξεις ορθά με νόημα πόθο και έμπνευση!

Ηλιάνα 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι άνθρωποι δεν είναι μπερδεμένοι. Τους μπερδεύουν αυτοί που τους λένε ότι δεν είναι φυσιολογικοί. Μέγα λάθος! Μπερδεμένοι και μη φυσιολογικοί ήταν παλιά με τις πεπερασμένες αντιλήψεις και ταμπέλες ματαιότητας που έβαζαν. Τώρα πια οι άνθρωποι τείνουν προς το φυσιολογικό όταν αναζητούν την αυτογνωσία, την αποδοχή και αγάπη του εαυτού τους.

Όσο μεγάλωνα ένιωθα τη ζωή να προσπερνά, κάθε μέρα έχανα την παιδικότητα μου, η αθωότητα ξεθώριαζε. Με τα χέρια κάλυπτα το πρόσωπο μου, κρυβόμουν από τον κόσμο. Το μέλλον σχεδόν αβέβαιο, πάλευε να μου ανοίγει τα μάτια, να ανοίγει παράθυρα σε ορίζοντες πρωτόγνωρους μα συνάμα παράτολμους.