Πάλι από την αρχή!

2019-01-09

Σου μίλησα στο τέλος της χρονιάς για το ότι απογοητεύεσαι... Κι εγώ. Γι αυτό τώρα που μπήκε το νέο έτος λέω να ξεκινήσω πάλι απ την αρχή. "Πάλι απ' την αρχή'", λοιπόν, ''μια κουβέντα ίσως είναι αρκετή'' που λέει και το τραγούδι. Αυτή την κουβέντα θα σου πω κι εγώ τώρα.

Ξεκίνησε ο χρόνος. Αυτό σημαίνει καινούργια σχεδία, καινούργιες περιπέτειες, καινούργιες πεποιθήσεις, καινούργιες προσδοκίες, όλα καινούργια. Έτσι τα θέτεις εσύ, έτσι σου τα θέτει και η ζωή. Γιατί η ζωή δεν παραμένει στο παλιό, παρά συνεχίζει μπροστά... Κάθε μέρα. 

Κάθε μέρα είναι σαν ένας ''καινούργιος χρόνος''. Πετάς το παρελθόν και γιορτάζεις το μέλλον. Δίνεις δύναμη στον εαυτό σου ΕΣΥ για το αύριο, για το μεθαύριο κτλ... Δεν τα παρατάς, δεν χάνεις, δεν απογοητεύεσαι, δεν διστάζεις. Κι αν το κάνεις... ξημερώνει άλλη μέρα και δώσε ξανά καινούργια πράγματα.

''Πάλι απ' την αρχή, για τις μέρες που ακόμα κυλούν'' ...και θα κυλούν μαζί με σένα !!!

Nick
Οι άνθρωποι δεν είναι μπερδεμένοι. Τους μπερδεύουν αυτοί που τους λένε ότι δεν είναι φυσιολογικοί. Μέγα λάθος! Μπερδεμένοι και μη φυσιολογικοί ήταν παλιά με τις πεπερασμένες αντιλήψεις και ταμπέλες ματαιότητας που έβαζαν. Τώρα πια οι άνθρωποι τείνουν προς το φυσιολογικό όταν αναζητούν την αυτογνωσία, την αποδοχή και αγάπη του εαυτού τους.

Όσο μεγάλωνα ένιωθα τη ζωή να προσπερνά, κάθε μέρα έχανα την παιδικότητα μου, η αθωότητα ξεθώριαζε. Με τα χέρια κάλυπτα το πρόσωπο μου, κρυβόμουν από τον κόσμο. Το μέλλον σχεδόν αβέβαιο, πάλευε να μου ανοίγει τα μάτια, να ανοίγει παράθυρα σε ορίζοντες πρωτόγνωρους μα συνάμα παράτολμους.