Ο ερωτευμένος έχει το ακαταλόγιστο!!!

2018-05-02

Ο ερωτευμένος έχει το ακαταλόγιστο... Ο έρωτας θολώνει την κρίση και σου καταστρέφει την ψυχή... 

"Από αγάπη μπορεί κ να πεθάνεις, από έρωτα μπορεί κ να σκοτώσεις..." Γι' αυτό μην περιμένεις ποτέ ερωτευμένος να απολογηθεί για τις πράξεις του... Είναι σαν να περιμένεις από τρελό να σου μιλήσει λογικά. 

Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα με χίλιες αντιδράσεις... Ξεπερνάς τα όρια σου και αγγίζεις τα όρια της παραφροσύνης. Όντας ερωτευμένος μπορείς να νιώσεις μίσος, θυμό, οργή, λατρεία, εξάρτηση, καύλα, έρωτα, πάθος, ζήλεια, πόνο, εμμονή... Μπορεί εκεί που λατρεύεις τον άλλον να θέλεις να ορμήξεις να τον ξεσκίσεις... Να τον ματώσεις... Να του αφήσεις πληγές που θα μείνουν πάντα ανοιχτές... Δε σε νοιάζει αν θα σε θυμάται ωραία ή άσχημα... Σε νοιάζει να σε θυμάται. Γιατί η δική σου τιμωρία που τον ερωτεύτηκες είναι να τον θυμάσαι για πάντα! 

Ερωτευόμαστε συνήθως τα λάθος άτομα... Και μια ζωή μας κυνηγούν οι πράξεις και τα λόγια μας... Το πόσο άνευ όρων δοθήκαμε στον άλλον... Το πόσο πονέσαμε εξαιτίας τους... Το πόσο χαμηλά πέσαμε και χάσαμε την αξιοπρέπεια μας... Όμως ο έρωτας δεν θα είχε καμία αξία χωρίς αυτά... Και ίσως αν οι άνθρωποι δεν ήταν λάθος να μην υπήρχε αυτή η παράνοια που τα κάνει όλα τόσο γαμημένα τέλεια. 

Όμως... Πάντα υπάρχει ένα όμως... Αν σε πονέσει πολύ θα τον αποφεύγεις μια ζωή. Όπως ο διάολος το λιβάνι!

τ.β.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι όμορφη που μπορείς να ζωγραφίσεις την ζωή. Φτάνει να το θες... Φτάνει να είναι κάποιος εκεί σε αυτό σου το ταξίδι να σου υπενθυμίζει την ομορφιά του προορισμού και τον στόχο σου! Τα χρώματα που βάζεις στην ζωγραφιά της ζωής σου, χρώματα ευτυχίας, χαράς, κατανόησης, αποδοχής, χρώματα έντονα και ζωηρά!

Μα νερό να γίνονταν και ανάμεσα από τα δάχτυλα σου να έβρισκαν διέξοδο που το κακό; Τα χέρια σου μια φορά θα τα μούσκευες... θα ένιωθες την γλυκιά δροσιά της προσπάθειας στα ακροδάχτυλά σου... θα σου κόβονταν η ανάσα και εκεί που θα νόμιζες ότι αναπνοή δεν μπορείς να πάρεις και πως ήρθε η ώρα να πεθάνεις...
Αέρας...

Πώς να σου κρυφτώ; Με διαβάζεις σαν ανοιχτό βιβλίο ήδη από την αρχή μας... Ξέρεις πάντα τι να μου πεις και ποια λόγια θα χρησιμοποιήσεις. Έχεις το κλειδί που ανοίγει όλες τις πόρτες στην ψυχή, τη σκέψη και στο υποσυνείδητο μου κι αυτό σου το εμπιστεύτηκα εγώ.