Χωρίς αγάπη...

2019-04-07

Τι και αν εσυ δεν πίστεψες;
Τα μάτια σου να ακούς.
Τι και αν δεν άκουσες όλα αυτά που είδες;
Η ζωή θα στα δειξει ξανά.
Κοίτα, αλλά να βλέπεις, τόσα γίνονται τόση μοιρα σου 'μεινε, να νιώσεις και εσυ, εκεί να κοιτας, μα να μη βλέπεις...
Μαζί σου τίποτα δε θα έρθει, εσύ κοιτά να μείνεις και να δώσεις και μαγικά θα δεις να γεμίζει η ψυχή, όσο δε δίνεις, τόσο δεν έχει ούτε για σένα!
Χωρίς εμένα μπορείς, χωρίς αγάπη όχι, γιατί θα γίνεις ότι δεν ήθελες και όλα όσα δεν άξιζες...
Εδώ είμαι... Κράτα μου το χέρι, μη μου το πιάνεις μονάχα...
Έτσι αρχίζει ο κύκλος της ζωής, το πρώτο μάθημα της... Δώσε-πάρε η ζωή μας...

Domino Midas sin


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Όσο μεγάλωνα ένιωθα τη ζωή να προσπερνά, κάθε μέρα έχανα την παιδικότητα μου, η αθωότητα ξεθώριαζε. Με τα χέρια κάλυπτα το πρόσωπο μου, κρυβόμουν από τον κόσμο. Το μέλλον σχεδόν αβέβαιο, πάλευε να μου ανοίγει τα μάτια, να ανοίγει παράθυρα σε ορίζοντες πρωτόγνωρους μα συνάμα παράτολμους.

Τι όμορφη που μπορείς να ζωγραφίσεις την ζωή. Φτάνει να το θες... Φτάνει να είναι κάποιος εκεί σε αυτό σου το ταξίδι να σου υπενθυμίζει την ομορφιά του προορισμού και τον στόχο σου! Τα χρώματα που βάζεις στην ζωγραφιά της ζωής σου, χρώματα ευτυχίας, χαράς, κατανόησης, αποδοχής, χρώματα έντονα και ζωηρά!

Μα νερό να γίνονταν και ανάμεσα από τα δάχτυλα σου να έβρισκαν διέξοδο που το κακό; Τα χέρια σου μια φορά θα τα μούσκευες... θα ένιωθες την γλυκιά δροσιά της προσπάθειας στα ακροδάχτυλά σου... θα σου κόβονταν η ανάσα και εκεί που θα νόμιζες ότι αναπνοή δεν μπορείς να πάρεις και πως ήρθε η ώρα να πεθάνεις...
Αέρας...