"Αυτοί είμαστε εμείς"

2020-02-10

Μπήκες στη ζωή μου ξαφνικά μα και τόσο αθόρυβα! Όταν όλα φαινόντουσαν αβέβαια και μάταια, εσύ φώτισες κάθε μου σκοτάδι... Ήσουν εκείνος, που κατάλαβε και αγάπησε κάθε μου ατέλεια. Ήσουν εκείνος, που είδε το χάος μου και δεν τρόμαξε από αυτό. Ήσουν εκείνος, που μου άπλωσε το χέρι, για να με τραβήξει μακριά από αυτό... Εκείνος, που μου έδωσε τα πιο απρόβλεπτα γλυκά φιλιά, που τόσο λαχταρούσα! Εκείνος, που μου χάρισε στιγμές ασταμάτητου γέλιου. Στιγμές αξέχαστες, στιγμές χαράς! Ήσουν εκείνη η ζεστή αγκαλιά, που ένωσε όλα μου τα σπασμένα κομμάτια. 

Ήταν εκείνο το χαμόγελο... Ήταν εκείνο το άγγιγμα... Ήταν εκείνα τα λεπτά, λίγο πριν το πρώτο μας φιλί... Και τώρα, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα! Γιατί μαζί, θα πει "μαγεία". Αληθινή μαγεία! Γιατί κοιταζόμαστε στα μάτια και ξέρουμε ότι νιώθουμε...

Και νιώθουμε πολλά! Και νιώθουμε πολύ! Και αυτοί είμαστε εγώ κι εσύ!

Στέλλα Κ.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι άνθρωποι δεν είναι μπερδεμένοι. Τους μπερδεύουν αυτοί που τους λένε ότι δεν είναι φυσιολογικοί. Μέγα λάθος! Μπερδεμένοι και μη φυσιολογικοί ήταν παλιά με τις πεπερασμένες αντιλήψεις και ταμπέλες ματαιότητας που έβαζαν. Τώρα πια οι άνθρωποι τείνουν προς το φυσιολογικό όταν αναζητούν την αυτογνωσία, την αποδοχή και αγάπη του εαυτού τους.

Όσο μεγάλωνα ένιωθα τη ζωή να προσπερνά, κάθε μέρα έχανα την παιδικότητα μου, η αθωότητα ξεθώριαζε. Με τα χέρια κάλυπτα το πρόσωπο μου, κρυβόμουν από τον κόσμο. Το μέλλον σχεδόν αβέβαιο, πάλευε να μου ανοίγει τα μάτια, να ανοίγει παράθυρα σε ορίζοντες πρωτόγνωρους μα συνάμα παράτολμους.

Τι όμορφη που μπορείς να ζωγραφίσεις την ζωή. Φτάνει να το θες... Φτάνει να είναι κάποιος εκεί σε αυτό σου το ταξίδι να σου υπενθυμίζει την ομορφιά του προορισμού και τον στόχο σου! Τα χρώματα που βάζεις στην ζωγραφιά της ζωής σου, χρώματα ευτυχίας, χαράς, κατανόησης, αποδοχής, χρώματα έντονα και ζωηρά!