14022019 ευχές!!!

2019-02-14

Έρωτας... Η κινητήριος δύναμη των πάντων! Οι πλανήτες ερωτεύθηκαν και συγκρούστηκαν για να έρθουν κοντά και από την έκρηξη του πάθους τους έγινε η γη και η ζωή όπως την ξέρουμε σήμερα. Οι άνθρωποι από τον έρωτα γνωρίζονται, έρχονται κοντά κι από τη σύγκρουσή τους δημιουργείται ζωή... Όλα από αυτόν ξεκινάνε και σε αυτόν καταλήγουν. Γιατί κι ο θάνατος είναι ερωτευμένος με τη ζωή και την παίρνει για να την κάνει δική του, κι από τη σύγκρουσή τους προκύπτει πόνος, ο οποίος με τη σειρά του δημιουργεί μια επιτακτική ανάγκη για ζωή!

Γεωργία Καγιάννη


"Να μην περιμένετε αυτήν την μέρα για να γιορτάσετε τον έρωτα… Να τον γιορτάζετε κάθε μέρα! Να μην περιμένετε την μέρα αυτή για να δείξετε στον άλλον πόσο τον αγαπάτε… Να το δείχνετε κάθε μέρα! Μην αγαπάτε μόνο αυτήν την μέρα… Να αγαπάτε κάθε μέρα, όλο και πιο πολύ! Να αγαπάτε και να γιορτάζετε και για εμάς που είμαστε άτυχοι στον έρωτα και που μισούμε αυτήν την γιορτή γιατί δεν την γιορτάσαμε ποτέ όπως θέλαμε και με αυτόν που θέλαμε.."

Στέλλα Κ.


"Τον μίσησα και από αυτά που άκουσα γι' αυτόν... Έβλεπα χρόνια ανθρώπους να πεθαίνουν από θλίψη επειδή τον έχασαν. Είδα την παραπλάνηση του στα μάτια ανθρώπων που δεν είχαν έλεγχο πια...
Όπου ρωτούσα γι' αυτόν μου τον περιέγραφαν ως την υπέρτατη αίσθηση και όταν ρωτούσα γιατί τόσα δάκρυα και πόνος κανείς δε μου απαντούσε με κοιτούσαν αινιγματικά σχεδόν με οίκτο και ο θυμός μου θέριευε… Εγώ δεν μπορώ να ζήσω με τον φόβο του...
Δε θέλω... Θα τον πολεμήσω εγώ είμαι ο εαυτός μου... δεν έχει δικαίωμα επάνω μου... Ετοιμάστηκα να πάω να τον βρω, να παλέψω μαζί του και η νίκη μου να ελευθερώσει τους ανθρώπους από την επήρεια του… Σήκωσα το κεφάλι αργά και τότε τον είδα... Γονάτισε μπροστά μου, έπιασε μια τούφα από τα ξεπλεκα μαλλιά μου και την έβαλε απαλά πίσω από το αυτι μου και με κοίταξε βαθιά μέσα στα μάτια... Το χαμόγελο του χάδι, μια καμπύλη που τα ίσιωσε όλα... Τότε κατάλαβα ποιος ήταν... Δεν μπορούσα να πολεμήσω χάθηκα στα μάτια του... Μια κλέφτη μάτια στον παράδεισο... Με φίλησε απαλά στο μέτωπο και έφυγε τι και αν προσπάθησα να κρατήσω μια στιγμή ακόμα... Είχε φύγει… Γέμισαν δάκρυα τα μάτια μου και τότε τα κατάλαβα όλα... Έρωτα...; Που θα σε ξαναβρώ...; Που είσαι...;"

Domino Midas sin


"Σήμερα είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Θα την έλεγες και ως παγκόσμια ημέρα του έρωτα, και όπως όλες οι παγκόσμιες ημέρες λειτουργούν σαν υπενθύμιση, έτσι και σήμερα είναι μια τέτοια μέρα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μην ξεχάσεις να αγαπάς, να ξαναγαπάς, να ερωτεύεσαι, να ξαναερωτεύεσαι, να φλερτάρεις, να καψουρεύεσαι, να ενθουσιάζεσαι στο βωμό του έρωτα και το πιο βασικό… Nα κάνεις έρωτα. Και επειδή ο έρωτας είναι σαγηνευτικός και αρχίζει με την πρώτη ματιά και το πρώτο βλέμμα...

Αφιερωμένο…

Nick


Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα. Νιώθετε ήδη την διάθεση σας ανεβασμένη και το σώμα σας να γεμίζει με μια αύρα χαράς και ένα αίσθημα ερωτισμού. Είναι αναμφίβολα από τις πιο ωραίες μέρες του χρόνου, όπου δίνεται η ευκαιρία σε τόσα ερωτευμένα ζευγάρια να εκφράσσουν την αγάπη τους στο έτερο τους ήμισυ. Προσωπικά δεν πίστευω πως μια μέρα αρκεί για να δείξεις στον ανθρώπο σου την εκτίμηση σου και επίσης πιστεύω πως ένας ερωτευμένος άνθρωπος γιορτάζει και το ζει κάθε μέρα, γιατί όσο δύσκολες εποχές και να έρθουν η αγάπη σου δίνει δύναμη να τα αντέξεις όλα και τι πιο υπέροχο από το να έχεις κάποιον δίπλα σου να σε φροντίζει και να είναι το στήριγμά σου. Γι' αυτό λοιπόν μην αρκείστε στη μια μέρα, αλλά ζήστε έντονα με τους συντρόφους σας την κάθε μέρα σαν να είναι ξεχωριστή.

Μαριλένα Σ.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι άνθρωποι δεν είναι μπερδεμένοι. Τους μπερδεύουν αυτοί που τους λένε ότι δεν είναι φυσιολογικοί. Μέγα λάθος! Μπερδεμένοι και μη φυσιολογικοί ήταν παλιά με τις πεπερασμένες αντιλήψεις και ταμπέλες ματαιότητας που έβαζαν. Τώρα πια οι άνθρωποι τείνουν προς το φυσιολογικό όταν αναζητούν την αυτογνωσία, την αποδοχή και αγάπη του εαυτού τους.

Όσο μεγάλωνα ένιωθα τη ζωή να προσπερνά, κάθε μέρα έχανα την παιδικότητα μου, η αθωότητα ξεθώριαζε. Με τα χέρια κάλυπτα το πρόσωπο μου, κρυβόμουν από τον κόσμο. Το μέλλον σχεδόν αβέβαιο, πάλευε να μου ανοίγει τα μάτια, να ανοίγει παράθυρα σε ορίζοντες πρωτόγνωρους μα συνάμα παράτολμους.